Wist u dat u via deze link een account kunt aanmaken voor mijngezondheid.net, waarna u online e-consulten kunt aanvragen, recepten kunt bestellen en gebruik kunt maken van oa afspraakherinneringen??

De mogelijkheid om via de website recepten aan te vragen is hiermee dan ook vervallen. 

 

Huisartsenpraktijk de Schepper

Mevr. J.A. de Schepper

Landelijk Schakel Punt (LSP)

Het Landelijk Schakelpunt is een zorginfrastructuur: Een netwerk waar zorgaanbieders op kunnen aansluiten. Via dit netwerk kunnen zij medische gegevens over hun patiënten raadplegen in elkaars systemen - 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Het Landelijk Schakelpunt is hiervoor speciaal ontwikkeld en beveiligd.

Het Landelijk Schakelpunt is géén database:
Er worden geen medische gegevens in opgeslagen. Die gegevens blijven gewoon staan in de dossiers bij de huisarts en apotheek.
Daar kunnen andere zorgaanbieders, via het Landelijk Schakelpunt, de belangrijkste informatie bekijken.

Het Landelijk Schakelpunt is verdeeld in regio’s. Uw zorgaanbieders kunnen uw medische gegevens alleen binnen uw regio delen en bekijken.

Toestemming
Als u toestemming geeft, melden uw huisarts en apotheken uw burgerservicenummer (BSN) aan bij de verwijsindex van het Landelijk Schakelpunt.
Komt u bij een andere zorgaanbieder, dan kan die met uw BSN zoeken in de verwijsindex: Welke zorgaanbieders delen welke medische informatie over u? Vervolgens kan die andere zorgaanbieder de gegevens bekijken die hij nodig heeft voor uw behandeling.


Wilt u meer informatie hierover, of wilt u online toestemming geven voor het delen van uw gegevens??
Klik dan hier

Zodra wij een aanmelding van uw toestemming ontvangen, wordt deze binnen 3 werkdagen verwerkt.